Coca-Cola'da şok gelişme! Tesislerini kapatacak, yüzlerce kişinin işsiz kalacağı iddia ediliyor

Coca-Cola'nın beş üretim ve lojistik tesisini 2025 yılı itibarıyla kapatma planları ortaya çıktı. Bu süreçte, yaklaşık 500 çalışanın işine son verileceği ileri sürülüyor.

Coca-Cola'da şok gelişme!   Tesislerini kapatacak, yüzlerce kişinin işsiz kalacağı iddia ediliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coca-Cola'nın Almanya'daki şişeleme, dağıtım ve satış faaliyetlerini sürdüren Coca-Cola Europacific Partners (CCEP), kapatılması planlanan tesislerin Neumünster, Bielefeld, Berlin-Hohenschönhausen, Memmingen ve Köln'de yer aldığını açıkladı. Şu anda CCEP, Almanya genelinde 14 üretim tesisi, 27 operasyon noktası ve yaklaşık 6.500 çalışan barındırıyor.

Euronews'in haberine göre, bu karar, artan rekabet koşullarında maliyetleri azaltmak ve içecek sektöründeki lojistik değişikliklere uyum sağlamak amacıyla alındı. Şirketin, Almanya'daki üretim ve lojistik süreçlerini daha verimli hale getirmek için çeşitli adımlar atacağı da vurgulandı.

Tesis kapatmalarının yanı sıra, süreç içerisinde 78 yeni iş pozisyonu açılması ve 207 çalışanın diğer tesislere kaydırılması planlanıyor. Spiegel'e açıklamalarda bulunan CCEP Sözcüsü Tilmann Rothhammer, "Değişikliklerden etkilenen çalışanların karşılaştığı zorlukların farkındayız. Bu nedenle, süreci sosyal sorumluluk anlayışıyla ve şeffaf bir şekilde yürütmek bizim için oldukça önemli" şeklinde konuştu.

Coca-Cola'da şok gelişme! Tesislerini kapatacak, yüzlerce kişinin işsiz kalacağı iddia ediliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.